aankomende menstruatie of eerste kwaaltjes?

402 antwoorden en 26909982x bekeken

FiFi 28-11 om 21:39

Spannend Helena! 

Hier afgelopen maandag bevallen van een flinke dochter Yuna. 
Zware bevalling gehad die uitgedraaide op keizersnede, maar het gaat goed met ons en mogen morgen alweer naar huis! 

reageer

Helena97 29-11 om 14:02

Vanmorgen bij de fertiliteitsarts geweest en de gynaecoloog.. Alles zag er prima uit en hebben de lijst doorgenomen die we thuis gestuurd kregen.. Ik moet op mijn vierde menstruatie dag bloed laten prikken of alle hormoon waardes goed zijn en of mijn schildklier goed werkt. Verder moet ik laten testen of ik nog antistoffen over heb van mijn soa die ik 4 jaar geleden heb gehad.. er is een kleine kans dat een van mijn eierstokken dicht zit of misschien wel allebei.. ze konden het niet heel goed zien. Mijn vriend moet zijn zwemmertjes inleveren alleen dit kan helaas pas 9 januari... hij is namelijk een aantal weken geleden ziek geweest met koorts.. we hebben dan midden januari de uitslag van alles. Ik moet tegen die tijd een paar kilo afgevallen zijn omdat mijn BMI 30,5 is.. Dat is 0,5 te hoog voor medicatie om mijn eisprong op te wekken.. 
@fifi gefeliciteerd met de geboorte van je dochter!! nu lekker genieten samen.

Anne 25-12 om 09:09

Hey! Had je berichtje even helemaal gemist. Fijn dat er nu eindelijk actie is, hopelijk is bij je vriend alles goed en valt het bij jou ook mee! Ga heel hard duimen dat 2020 gewoon jullie jaar Word en een mooi kindje gaan krijgen. Fijne feestdagen helena

Debster 03-01 om 21:21

Hallo dames. 
Ik zou me graag bij deze forum willen toevoegen. Wij zijn een gezin met een zoontje van 3 jaar en willen er graag weer voor gaan. Nu heb ik een aantal kwaaltjes en vroeg mij af of jullie denken aan zwangerschap of menstruatie die eraan gaat komen? Ik heb last van extreme vermoeidheid, vlagen van misselijkheid en hele dag al een druk op mijn onderbuik en regelmatig een trekkend gevoel naar mijn lies toe. Wat denken jullie ?????
Liefs deb

FiFi 15-01 om 10:40

Hey! 

Hoe verloopt hier alles nog? 
Helena, ben je al verder geholpen? 

Hier is ons meisje 7 weken oud en we zitten volop in de krampjes periode... Overdag heeft ze het hier echt moeilijk mee, maar 's nachts slaapt ze goed. 7h aan een stuk zelfs! 
Verder hebben we een flinke dame die op geboorte 3,7kg en 50cm was en nu 5kg en 57cm.  
Ik zou haar echt niet meer kunnen missen!  

Helena97 28-01 om 23:29

Hallo iedereen ? na een tijdje offline te zijn geweest ben ik er weer We hebben een aantal onderzoeken gehad. Uit de bloedtesten is gekomen dat ik veel te veel fsh en lh hormoon heb. Fsh hoort ongeveer 5 tot 9 te zijn bij mij is het 37,5 en mijn lh is 27 en normaal is dit volgens mij 0,5.. ze weten nog niet waar dit vandaan komt en kan meerdere oorzaken hebben. Of ik maak antistoffen aan tegen mn schildklier, of ik raak vervroegd in de overgang of ik heb een hormonale disbalans. Ze kunnen ons bij het ziekenhuis in Scheemda niet meer helpen. Nu worden we naar het umcg in Groningen gestuurd om daar verder onderzoek te laten doen. Het is allemaal ontzettend spannend met hoe alles gaat lopen.. wel moet ik nog een inwendige echo laten maken als ik net ongesteld ben geworden om te kijken hoeveel eitjes ik nog aanmaak. 
@fifi wat heb je een prachtige dochter! Wat fijn dat alles goed gaat.. 

Anne 30-01 om 10:58

Goed dat jullie eindelijk gezien worden,  maar wel een pittige uitslag zo te horen.  Vervroegd in de overgang is dan wel heel heel vroeg toch? Ik hoop in ieder geval dat ze nu goed kunnen helpen en jullie wens binnenkort in vervulling mag gaan

Helena97 02-02 om 12:14

Het is zeker pittig allemaal, ook omdat we totaal nog niet weten waar we aan toe zijn en weten hoe groot de kans is om natuurlijk zwanger te worden. Ik ben deze maand alweer niet ongesteld geworden terwijl het net weer op gang kwam. Heel vreemd allemaal.. ik ben echt toe aan antwoorden. Hoe gaat het met jullie? 

Anne 03-02 om 19:53

Ja dat geloof ik, je wacht al zo lang op antwoorden nu. Hopelijk is er met de juiste hulp gewoon veel mogelijk voor Julie!
Hier gaat het goed, kleine man lukt het bijna om naar zijn buik te draaien en slaapt vrij goed 

Helena97 03-02 om 23:00

Wat fijn Anne! Lekker genieten. Het duurt allemaal inderdaad heel erg lang nu.. Is al bijna anderhalf jaar geleden dat ik ben gestopt met de pil.. heb de gynaecoloog gebeld om te vragen of ze de doorverwijzing naar het umcg alvast in orde kunnen maken. Nu nog even wachten op antwoord.. zit op het moment weer op cyclusdag 47.. zucht.. Ik hoop gewoon dat het snel zo mag zijn.. 

Bibi (Gast) 04-02 om 08:02

Helena, welke soa had jij? Ze willen bij mij ook testen of ik in het verleden iets gehad heb dat van invloed kan zijn. Gebruik jij ovulatietestjes? Anders is het toch niet te doen je ei te vinden? Sterkte!

Helena97 13-02 om 17:53

Hallo Bibi ik heb chlamydia gehad. Dat is 4 jaar geleden, maar ik was er zo op tijd bij dat het geen schade heeft gebracht aan mijn vruchtbaarheid. 
Ik heb even weer een update.. Heb woensdag een echo gehad en die zag er niet zo best uit. Ik heb maar 5 eiblaasjes aangemaakt. Normaal zijn dit er 10. Heb ook de uitslag gekregen van van het bloedonderzoek die ik de vorige keer heb laten doen. Dit was ook niet goed. Mijn voorraad aan eiblaasjes is op aan het raken. Dit betekend dus dat ik in de vroege overgang zit. De kans dat ik nu nog zwanger word is minder dan 5 procent over mijn hele leven. En ik ben nog maar 22.. Ik ben helemaal kapot en gesloopt door dit nieuws. Nu maar kijken of ze nog wat kunnen doen bij het umcg. Willen jullie alsjeblieft voor mij duimen?

Anne 13-02 om 18:02

Och meid, wat ontzettend  *****. Dat verwacht je inderdaad totaal niet op je 22e. Ik hoop dat ze je doormiddel van ivf of dergelijke toch jullie wens kunnen gaan vervullen. Heel veel sterkte saampjes en laat het rustig inwerken

FiFi 04-03 om 15:36

Hey Helena, 
Wat een slecht nieuws! Ik duim heel hard mee!

xx 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'aankomende menstruatie of eerste kwaaltjes?' in het Zwanger worden forum