aankomende menstruatie of eerste kwaaltjes?

402 antwoorden en 26909751x bekeken

Proudmommy 17-11 om 12:39

Lotusje. Super spannend! Ik zou gewoon een testje doen dan weet je ook gelijk het antwoord. Ik duim voor je meid!

Helena, hoe gaat het nu met je? Heb je nu al wat meer duidelijkheid. 

reageer

Anne 17-11 om 13:04

Zou morgenochtend gewoon eens testen lotusje, vooral dat het nauw is klinkt als een goed teken. Ben benieuwd.
Helena, hopelijk voor jou al meer duidelijkheid ondertussen. Ik ben nu op dag 28 aangeland, maar pas eisprong afgelopen maandag dus gelukkig nog geen ongesteldheid. Ben benieuwd volgende week

lotusje 17-11 om 13:39

Toch maar testje gedaan al.. wel nie echt overtuigd omdat het niet roze is???

Anne 17-11 om 13:41

Een streepje is een streepje, als het verder goed ontwikkeld dan word die wel donkerder gefeliciteerd

Proudmommy 17-11 om 14:34

Lotusje, je bent gewoon prill zwanger! Voorzichtig gefeliciteerd!

Anne 23-11 om 20:51

Hoe is het Helena? Hier weinig geluk tot nu toe, had dinsdag een licht positieve test maar snel daarna werden de symptomen al minder. Nu heel klein beetje bloed al, gok dat het morgen door gaat zetten. Misschien dat ik december ook maar oversla, moet het daar beneden rust hebben... En in januari met frisse moed opnieuw, even kijken. Februari wil ik in ieder geval over slaan omdat ze dan in dezelfde maand jarig zouden zijn en vind het nu al druk

Helena97 24-11 om 20:45

Hoi Anne, wat naar zeg  hoop zo dat je snel positiever nieuws hebt..
Hier nog steeds hetzelfde helaas... nog steeds niet ongesteld. Heb ook nog niet weer getest, want voel ook niet dat ik zwanger kan zijn. 
Ik vind het wel heel erg lang duren, maar zal wel door de stress komen. 

Anne 25-11 om 16:02

Dat hoop ik ook Helena, ook voor jou. Vind het wel vreemd dat het zo lang duurt, weet ook niet hoe lang zoiets mag duren? Hopelijk komt je cyclus snel weer zodat je ook door kan

Helena97 25-11 om 16:58

Helaas kan dat nog wel even duren, en bij elke vrouw is dat weer anders..
Soms kan het wel een half jaar duren. 

Helena97 08-01 om 10:52

Hallo dames  ik ben benieuwd hoe het met jullie is.
Hopelijk is het bij jullie al wel raak
Hier is het helaas nog hetzelfde.. nog steeds niet ongesteld. 
Heb al wel contact gehad met de dokter, als ik over een half jaar nog niet ongesteld ben geworden dan moet ik naar de gynaecoloog om een echo te laten maken.. spannend!!!
Hoop iets van jullie te horen ^^  en voor iedereen nog de beste wensen en een heel vruchtbaar 2019 gewenst

FiFi 08-01 om 11:17

Hey! 

Hier afgelopen weekend de ovulatie gehad. Nu dus aftellen tot 20 januari. Is mijn NOD volgens mijn app. 

Helena, hoe lang ben je al op je menstruatie aan het wachten? 

FiFi xx 

Anne 08-01 om 12:13

Jeetje, nog steeds niet ongesteld hopelijk komt het dan wel snel. Half jaar is echt lang, maar blijkbaar niet ongewoon als de huisarts geen probleem ziet?
Hier gaat het wel, hopelijk aankomend weekend mijn eisprong maar dat zou geluk zijn. Tot nu toe steeds cyclussen van 5 weken, hoop echt op 4 weken.. het zou zo welkom zijn als het lukt.. we gaan het zien

Helena97 11-01 om 08:55

Spannend fifi!  Ik ga voor je duimen dat het snel raak mag zijn.
Ik ben eind augustus begin september gestopt met de pil, dus wacht nu al zeker 4 maanden op mijn menstruatie.
Helaas moet ik gewoon nog even wachten en ovulatietesten gebruiken op doktersadvies om te kijken of ik wel een ovulatie heb. 
Maar ik denk dat ik wel weer contact op ga nemen met de dokter als ik een half jaar wacht op mijn menstruatie.
Ik kijk alleen niet zo uit naar een inwendige echo aangezien ik die al vaker heb gehad.
Wat naar om te horen Anne!! Ik hoop dat je snel een regelmatige cyclus hebt van 4 weken.
Hebben jullie een fijne kerst en jaarwisseling gehad?

Merel 11-01 om 09:12

@Helena, had jij dan zoveel last daarvan?

Anne 11-01 om 09:49

Lastig Helena, vergt een hoop geduld zo. Vroeger hadden we daar een moord voor gedaan als tiener, even niet ongesteld haha. En nu met zijn allen hopen op een korte cyclus en zoveel mogelijk kans.
Ben wel heel benieuwd, heb deze ronde de eerste 10 dagen teunisbloemolie gebruikt en nu af en toe tarwekiemolie (niet de aanbevolen hoeveelheid). Ben heel benieuwd, las veel goede dingen over een kortere cyclus en snel zwanger (ook veel negatieve). Dus ben benieuwd of het geholpen heeft! Bij tarwekiemolie las ik dat je moet oppassen dat je bmslijmvlies niet te dik word. Maar afgelopen keer maar twee dagen ongesteld geweest echt, en niet zoveel. Dus kan wel wat dikker denk ik en die vitamine tabletten van de Etos doe ik ook, schijnt positief te werken door kruiden enzo geloof er normaal niet zo in maar dacht gok er gewoon op

Helena97 11-01 om 20:13

@merel bedoel je de inwendige echo? Dat was niet erg prettig nee hihi, ik was namelijk zomaar 3 maanden niet ongesteld geworden dus werd doorverwezen naar de gynaecoloog. Die staaf voelde al niet prettig en vervolgens zat mijn rechter eierstok verstopt dus die moesten ze eerst vinden dus moesten ze met die staaf van links naar rechts dat voelde zeker niet fijn haha. 

@anne haha ja ik had er altijd de pest hekel aan maar nu kan het me niet vroeg genoeg komen haha. 
ik had inderdaad ook al eens gelezen over teunisbloemolie maar zelf nog nooit geprobeerd. Ik hoop dat het werkt hihi. Ik ben sowieso al heel ongeduldig aangelegd dus dat word nu ook aardig op de proef gesteld hihi. Ik wacht gewoon nog even tot ik een half jaar niet ongesteld ben geweest en dan bel ik gewoon weer. Ik hoop echt dat ik voor die tijd ongesteld word.. Nou heb ik de laatste tijd ook wel veel stress en dat zal ook ongetwijfeld een rol spelen. We gaan het zien hihi. Ik ben ook nog heel jong dus er is wel tijd maar het was altijd al mijn droom om jong moeder te worden. Mijn vader is helaas al overleden. Dus heb alleen mijn moeder nog, mijn zus kan geen kinderen meer krijgen en de rest van broers (het zijn er 4) hebben geen serieuze relatie. Dus het zal wel leuk zijn als mijn moeder in ieder geval 1 kleinkind krijgt  

Anne 12-01 om 07:14

Gisterochtend positieve ovulatietest, precies op dag 14. heel blij mee. Stress zal zeker een rol spelen, maar of dat voor een uitblijvende menstruatie kan zorgen weet ik niet dat je jong bent scheelt zeler, maar maakt het wachten niet minder vervelend. Ben zelf nu 23 en mama van een meisje van 1, was 22 toen ik bevallen ben en nog net 21 toen ik zwanger raakte, 10 dagen na mijn verjaardag positieve test. Dus ben zelf ook jong moeder geworden, het is echt heerlijk. Voor je ouders straks zeker leuk je komt wel uit een groot gezin dus. Wel vervelend voor je zus dat ze geen kinderen meer kan krijgen, wellicht/hopelijk kunnen ze dan straks extra genieten van jouw kleintje (als alles op gang is)

Mereltje 19-01 om 09:31

Helena, al bloed gespot meis?

Helena97 21-01 om 20:40

Nee nog steeds niks  Ik ga morgen naar de dokter bellen en dan ga ik vragen of ik nu alvast die inwendige echo mag. Ik word er namelijk niet geruster op.
Hoe gaat het nu bij jullie? Ik ben benieuwd en hoop dat jullie snel zwanger zijn!

Anne 21-01 om 21:16

Ik ben benieuwd Helena, hopelijk gaan ze je helpen  om je cyclus weer op gang te helpen. 
Hier a.s zaterdag d-day maar ben weinig hoopvol deze maand eigenlijk. Pas de 4de ronde maar het gevoel al eeuwig bezig te zijn. Was bij mijn dochter door de pil heen zwanger en bij de miskraam 1e ronde, dus dit voelt als een eeuwigheid..
Kan me voorstellen dat het voor jou helemaal eindeloos voelt, zonder menstruatie ook geen kansen..

Je kunt reageren op dit onderwerp 'aankomende menstruatie of eerste kwaaltjes?' in het Zwanger worden forum