Wachtweken iui

213 antwoorden en 29735631x bekeken

Bloempje 28-02 om 08:17

Ik heb zo iets niet mee gemaakt, kan je niet helpen. 

Het kan wel zo zijn dat door stress en spanning het langer duurt. Misschien teveel op gefocust?

reageer

Wil (Gast) 28-02 om 12:08

Ik herken dit erg goed.
Ik mag officieel dinsdag testen, maar ik heb een test liggen waar je 4 dagen eerder kan testen. Dus ik ga zaterdag testen.....
Ik ben nu een paar dagen vrij geweest en dan denk ik er wel meer aan dan ik werk.
Ga lekker iets doen wat je leuk vind, ga winkelen, sporten.....ik noem maar zomaar iets op.....
Wanneer mag je testen?

Dromertje 01-03 om 22:03

Moeder, daar heb ik ook geen idee van. Ik heb steeds ten laatste 14 dagen na de IUI mijn regels gekregen.. 

Ik mag maandag testen. Zit nu dus op dag 10. Maar ik voel helemaal niks waarvan ik denk wie weet.. dus ben er eigenlijk zo goed als zeker van dat het niks zal zijn. Kan me niet goed voorstellen dat ik helemaal niets zou voelen moest het toch zo zijn. 

Veel succes bloempje!  

Wil jij ook heeeeeel veel succes met de test zaterdag! Voel jij iets speciaals? 

Bloempje 02-03 om 18:51

Spannend dromertje! Duim voor je dat het geslaagd is! Probeer dit weekend te ontspannen!
Wil jij succes morgen, hoop dat het ook geslaagd is.
Wij hebben vandaag iui weer gehad. Gaan nu de spannende wachtweken weer in!
Zaad was helaas wel stuk gezakken! Dus afwachten wat de artsen beslissen. Als deze poging mislukt is. Maar voor nu eerst maar positief blijven.

Dromertje 04-03 om 01:04

Succes jullie! Ik duim mee! Voor mij is het weer niks, normaal pas maandag dag 14 maar vandaag al wat bloedverlies. Is meestal zo. Dus moet niet meer hopen. Dus het zal toch ivf worden. En die ivf schrikt me niet enorm af. Maar het feit dat alles zo perfect in orde is en het na 2,5 jaar inclusief 4 keer IUI niet wil lukken.. dat wel. Kreeg het opeens heel benauwd bij de gedachte dat het weleens nooit zou kunnen lukken. maar afwachten nu en maandag naar het centrum bellen om verder af te spreken 

Bloempje 04-03 om 15:50

Ah balen dromertje... snap het het is toch elke keer weer een teken dat weer niet gelukt is en het is een heel circuit waar in je zit. 
Maar misschien is het wat onschuldig bloed verlies, en pakt het nog positief uit. Ik duim voor je 

Dromertje 04-03 om 20:42

Nope nu kan ik wel heeeeeeel zeker zijn  maandstonden zijn doorgekomen, en hoe.. 

Morgen naar het centrum bellen en dan zal ik misschien al iets meer weten hoe het verder moet voor ivf. We moeten helaas wel wachten denk ik op de uitslag van het bloed ivm chromosoomafwijkingen. 

Gisteren wel even moeilijk dagje. Vrienden van ons zijn zwanger en daar had ik het gisteren moeilijker mee dan anders. En dan voel ik me weer zo een egoïst.  Ook al gun ik hen het echt van harte. Zit nu gewoon vaak te denken wat als ivf ook niet lukt.. alles is zo perfect in orde en toch is het na 2,5 jaar nog steeds niets. Zo frustrerend 

Bloempje 04-03 om 21:32

Ah dat is echt balen
Weer een domper he!

Nee je bent niet egoïstisch ... ik snap je reactie wel! Tuurlijk gun je het je vrienden. Maar diep van binnen zou je graag willen dat het bij jullie is.

Het is ook frustrerend als ze niks kunnen vinden denk ik.

Bloempje 05-03 om 15:29

Dromertje hoe is het vandaag gegaan?
Weet je al meer?

Dromertje 06-03 om 14:01

Hoi!

Ja ben gisteren terug moeten beginnen met de pil  dit tot ze van start gaan. Binnen de week zouden ze mij een schema bezorgen waar alles op staat. Maar ik denk dat ze zullen afwachten tot de bloedresultaten binnen zijn om te starten. 
Dinsdag moet ik naar het centrum om alle medicatie op te halen en dan gaan ze me ook uitleg geven hoe die spuitjes moeten gezet worden enzo. Spannend allemaal. Heb zo bang als die ivf niet lukt. Ga daar een stuk harder van afzien dan IUI vrees ik 

Bloempje 07-03 om 07:47

Hoi,
Met de pil beginnen voelt waarschijnlijk zo verkeerd voor je! Snap ik ook, maar het hoort bij het proces.
Wel heftig allemaal he?
Snap het ivf is veel heftiger als iui. Maar je hoort vaak wel meer slagingskans. 
Maar zolang je zelf niet zwanger ben geloof je weinig van slagingskans.
Zet hem op!

Dromertje 07-03 om 21:15

Ja inderdaad, de dokter zei ook dat de slagingskans een stuk hoger. Maar waarom is het al die jaren niet gelukt terwijl alles toch zo in orde is.. zo frustrerend.. begin wel bang te hebben voor wat zal komen. Niet zozeer voor het fysieke proces, maar vooral mentaal. Als het niet lukt.. als is die kans dat het nooit zal lukken erg klein volgens de dokter. Maar ja.. eerst zien dan geloven 

Vraag me elke dag meer en meer af hoe het zou zijn om zo een kleintje in uw buik te hebben en hoe het er zou uitzien 

Bloempje 09-03 om 07:41

Slagingskans met ivf is al groter als iui.
Maar ivf is wel een stap en vraagt veel van je. Heftig. Probeer je er door heen te slaan. Schrijf gerust hier van je af. Dat geeft je waarschijnlijk wel rust.
Ik heb deze maand nog weinig kans gehad om na te denken of deze iui slaagt of niet.
Druk met werken.. en vader heeft hartinfarct gehad. Waardoor veel in het zkh. En daardoor denk je weinig aan jezelf. We zullen volgende week wel zien en anders waarschijnlijk ook traject ivf.

Dromertje 09-03 om 10:07

Oh wat een slecht nieuws bloempje! Veel sterkte daar en hopelijk komt alles goed!!!

Bloempje 16-03 om 14:51

Helaas vandaag ongesteld geworden. Maandag weer na het zkh bellen, hopelijk horen we dan gelijk waar we aan toe zijn.

Hoe is het met jou dromertje?

Bloempje 21-03 om 18:23

Afgelopen maandag na het zkh gebeld, wij moeten 6 april op gesprek komen, dan willen ze bespreken wat onze mogelijkheden nog zijn. Spannend. Tegelijkertijd ook jammer want nu missen we zo ie zo een maand.
Hoest bij jou dromertje?

Dromertje 25-03 om 16:04

Hoi Bloempje,

Inderdaad niet leuk als je zo een maandje moet missen. Lijkt allemaal zo tijdverlies... Maar ondertussen is 6 april niet meer veraf :-) 
Hoe is het met je vader? Alles in orde gekomen hoop ik? 

ik ben een tweetal weken aan de pil moeten gaan en daarmee ben ik vorige zaterdag moeten stoppen. 
Dinsdag begonnen met neusspray om eigen cyclus stil te leggen en donderdag begonnen met inspuitingen elke dag. 
Je wordt wel wat geleefd omdat je zoveel medicatie op bepaalde tijdstippen moet nemen, maar dat gaat op zich goed en ik heb hier weinig bijwerkingen van, al voel ik me vandaag wel duizelig. 

Maar dat is misschien van me druk te maken, want sinds ik een aantal dagen met die pil bezig was had ik constant een beetje bruinverlies. Ik heb dit dan gemeld bij de verpleegster en ze vertelden me dat dit heel normaal is. Na het stoppen van die pil is het ook normaal dat je een aantal dagen nadien je maandstonden krijgt blijkbaar. 
Maar vier dagen na die pilstop had ik dus echt redelijk wat bloedverlies, de dag erna weer heel weinig, vrijdag en zaterdag opnieuw weer redelijk wat. Vandaag dacht ik er zo goed als vanaf te zijn maar nu opeens toch weer meer bloed. Begin me er wel wat druk in te maken nu. is ondertussen al drie weken ofzo bezig.. Morgen moet ik gaan voor bloedname en woensdag heb ik de eerste keer echo. Dus ik weet nu niet goed wat me te wachten staat met dat bloedverlies 
Ik heb zo bang dat er iets mis is en er ook maar iets de punctie of terugplaatsing in de weg zal staan en dat ik dit allemaal voor niets aan het doen ben 

Bloempje 03-04 om 06:42

Hoi dromertje,
Het vraagt veel van je qua medicatie. Hoe gaat het nu met je?Hoe was de echo? En nog lang last gehad van bloedverlies. Wat spannend zeg allemaal, weet je al of de punctie plaats kan vinden?
6 april is al vrijdag! Maar toch voelt of we een maand overgeslagen hebben, geen kans gehad. We moeten afwachten wat de arts zegt vrijdag.
Met me vader gaat het, heeft nog  wel een lange weg te gaan qua revalidatie, maar hij gaat ervoor.

Dromertje 03-04 om 09:58

Hoi bloempje,

Super dat het de goede kant op gaat met je vader!! 

Daarnet laatste echo gehad. Heb veel follikeltjes die niet doorgegroeid zijn waardoor ik zo bang heb voor die overstimulatie.. er zitten 7 follikels bij die zijn doorgegroeid. Vrijdag 6 april heb ik de punctie. Op dezelfde dag als jou gesprek dus 

Maar ben fysiek en mentaal wel toe aan rust. Voel me zo opgeblazen niet te doen. En kan niet meer stoppen met piekeren. En nu heb ik ook wel bang voor de punctie. Omdat ik niet goed weet hoeveel last ik ervan zal hebben. Maandag is dan de terugplaatsing. Ik hoop zo dat alles meevalt en het niet voor niks is geweest..

Amai vrijdag word een spannende dag! Hopelijk krijgen jullie een goede uitleg van de dokter en kunnen jullie snel verder met de behandelingen! Ik duim mee! 

Bloempje 04-04 om 18:54

Hoi dromertje,
Het word voor ons beide vrijdag een spannende dag.
Zie je op tegen de punctie? Ik hoop zo voor je dat allemaal mee valt en dat na de 1e keer gelijk raak is.
Ik snap dat je toe ben aan rust, het is niet niks ivf. Vraagt veel van je.
Heb je veel last van de hormonen gehad?  
Zet hem op vrijdag! Zal aan je denken!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wachtweken iui' in het Zwanger worden forum