aankomende menstruatie of eerste kwaaltjes?

402 antwoorden en 27445108x bekeken

FiFi 20-09 om 11:11

Ik hoop met je mee Helena!
Ik had nog geen kwaaltjes, ik heb gewoon heel impulsief getest... Ik testte elke maand veel te vroeg omat ik het geduld niet had. Niet zo slim I know...  
Eenmaal NOD gepasseerd kreeg ik veel krampen dus ik was ervan overtuigd dat ik toch ongesteld ging worden. Maar het was het groeien van de baarmoeder dat de pijn veroorzaakte. Voor de rest vanaf week 6 misselijk en vanaf week 8 heel moe. 

reageer

Helena97 20-09 om 16:04

Hmm.. nou ik twijfel echt ontzettend erg.. Had vanmiddag weer eentje gedaan van predictor early deze leek zelfs duidelijker te zijn dan die van gisteren.. Maar toen kreeg ik die van sensitest binnen de early midstream en die is omo wit.. Ik denk dat ze indd dan vals positief zijn...

FiFi 20-09 om 16:21

Wanneer was je eisprong Helena? 

Helena97 20-09 om 16:31

Als ik heel eerlijk moet zijn ik heb geen flauw idee.. Ik had de ovulatietesten van sensitest en die heb ik op gemaakt.. Alleen die bleven elke keer zo donker dat ik het nauwelijks van de testlijn kon onderscheiden dus ik ben daarmee gestopt..

Helena97 20-09 om 16:34

Als ik heel eerlijk moet zijn heb ik geen flauw idee.. Ik heb alle testen van sensitest opgebruikt (het waren er volgens mij 12) Alleen die waren elke keer zo donker dat het bijna leek alsof ik elke dag een ovulatie had.. Ik heb daarna ook geen nieuwe meer gekocht.. Ik heb wel gemeenschap gehad op de dagen dat de testen het donkerst waren.. Of het is gelukt geen idee maar ik denk het niet.

FiFi 20-09 om 16:38

Raar dat ze zo donker bleven, want dan kan je inderdaad ook niet uitmaken of je een goede eisprong hebt gehad of niet... 
Als je het geduld hebt, wacht dan een weekje en doe dan nog eens een test.  

Helena97 20-09 om 16:53

Ik zal dat geduld wel even uit een heel ver laatje moeten trekken haha.. Ik ga nu gewoon een maandje op proef bij de ovulatietesten van clearblue en als dat ook niet werkt ga ik weer naar de huisarts.. Vriendjelief word dan ook even nagekeken op zijn zaadjes hihi.. Spannend allemaal.. Dit is alweer ronde 13..

Anne 03-10 om 04:25

Hey Helena, 
Hoe is het?
Hier is de kleine man geboren afgelopen maandag, Markus!

FiFi 03-10 om 06:02

Hier in het ziekenhuis opgenomen omdat mevrouwtje ook al aanstalten maakte om te komen. Lig al 2 dagen aan de weeën remmers met een infuus. Straks mag het infuus er af en dan is het hopen dat de weeën enkele weken ophouden. Maar ondanks het infuus heb ik wel veel pijn dus de vroedvrouwen die hier langs komen denken niet dat ik zal voldragen. 
Het wordt spannend dus straks hoe het zal zijn zonder infuus. 

Proficiat Anne! Ik had het al gezien omdat ik stiekem meeleest in het uitgerekend oktober groepje. Daar zitten veel dames waar ik in NOD groepjes mee heb gezeten. Hopelijk gaat alles goed met jou en de kleine man?

Anne 03-10 om 09:34

Oh spannend Fifi, hopelijk wil het toch nog zakken en kan je kleine even blijven zitten nog een paar weekjes. Mag je tussendoor waarschijnlijk nog wel naar huis toe? Hopelijk alle controles van de baby ook goed
Dankjewel alles gaat super met ons, voel me echt goed alleen wat last van die opkomende kraamtranen maar verder super. Kleine man doet het ook goed, beetje lui en ongeduldig dus drinkt afgekolfde melk uit een flesje. Maar probeer nog steeds hem aan de borst te krijgen. Anders binnenkort over op de fles als het echt niet lukt

roosje 03-10 om 10:39

Proficiat Anne, geniet van jullie klein ventje 

@Fifi , hopelijk blijft ze nog even zitten!ik duim voor je 

Helena97 08-10 om 13:53

Wat fijn Anne gefeliciteerd met de kleine man!!  Fijn om te horen dat het goed met jullie gaat
@fifi wat spannend zeg ik hoop dat ze nog eventjes mag blijven zitten  
Hier helaas nog geen veranderingen.. Heb alweer m'n menstruatie gemist deze maand.. Het word nog even afwachten hoe alles gaat.. Al wel op zoek geweest naar een andere huisarts maar alle praktijken hier in de buurt nemen geen nieuwe patiënten aan.. 

FiFi 17-10 om 12:35

Dat is super goed nieuws Helena 
Hopelijk kunnen ze nu eindelijk gaan zoeken naar de oorzaak. Ik ben benieuwd. 

Anne 17-10 om 22:06

Wat fijn dat ze je eindelijk doorgestuurd hebben Helena, word er eindelijk serieus naar je probleem gekeken en hopelijk snel hulp om wel zwanger te kunnen raken.

Mila (Gast) 18-10 om 14:22

Stil forum dit! 

Kwaaltjes of aankomende menstruatie; Mijn nod is maandag (schommelde wat laatste rondjes) en voel nog niet veel. Alleen wat vochtig sinds vanmorgen, dat is voor mij nieuw. Ben heel benieuwd maar pas dinsdag testen!

Klaproos (Gast) 18-10 om 15:34

Mijn nod is op 25nov dus ik leef met jullie mee! Spannend..
Herken trouwens op dit moment wel de kwaaltjes van de topicstarter. Zou het....? 

Mila (Gast) 19-10 om 06:55

Spannend Klaproos! Heb je al haar symptomen of ook anderen? Ik werd vanmorgen wakker, pijn mijn buik en grote natte plek in mijn onderbroek. In het donker naar de badkamer gelopen om mijn vriend niet wakker te maken. Doe ik daar het licht aan en mijn broekje omlaag; niets! Ja, een natte plek dus, maar geen bloed. Wel pijn onderin mijn buik, beetje zeurend. Maandag nod, zou het dan toch?

Klaproos (Gast) 20-10 om 21:04

Blugh... Telt brandend maagzuur na het avondeten ook mee? Gister en vandaag last van.. 

Mona 19-10 om 10:40

Mag ik hier ook gezellig mee kletsen?
Net even alles gelezen hier.
Wat een spanning Helena! Zo lang niet ongesteld worden. Ben je inmiddels al bij de gyn geweest?

Fifi en Anne, gefeliciteerd met jullie kindjes!

Ik ben zelf mama van twee kindjes. Drie keer zwanger geweest, de eerste werd een mk.
Nu sinds juli mijn spiraal eruit, twee maandjes veilig geoefend om een goede cyclus te krijgen en nu deze maand voor het echt.
NOD is denk ik aanstaande dinsdag of woensdag, ik heb vorige week dinsdag mijn ovulatie gevoeld. Nu dus afwachten. Gister al wel een test gedaan, geen early maar deze was negatief. Misschien te vroeg getest? Ik zat op 4-5 dagen voor NOD toen.
Gister veel lage buik- en rugpijn gehad, zou qua timing op een innesteling kunnen wijzen maar ik pin mij nergens op vast!
Woensdag ga weer een testje wagen denk ik.

Klaproos (Gast) 19-10 om 20:22

Ik ken m'n lichaam helaas niet zo goed.. Dit is onze 2e ronde. Heb jaren spiraaltje gehad.. Daarvoor was het altijd dikke drama qua cyclussen.. Heel onregelmatig en dan ook heel lang ongesteld. 
Dusss eerlijk gezegd, ik weet het niet.... 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'aankomende menstruatie of eerste kwaaltjes?' in het Zwanger worden forum