vage uitslag test.

321 antwoorden en 33354894x bekeken

eva8810 20-05 om 02:19

Dames,
Een ander vraagje; ik heb al 3d koorts lijkt het wel. Voel warm aan. Niet kunnen opmeten. Ook heb ik al dagen last van hoofdpijn. Sinds vandaag last van juigdpuistjes (die ik al 13j niet meer heb). 
Nu heb ik dus een aantal zwangerschapstesten gedaan. Die gaven bij de laatste 2 van gistermiddag positief aan. Ik heb ineens een raar gevoel onderin mijn buik (meer links). Hoop niet dat het soort van ongesteldheidspijn is. Net naar de wc geweest en zag wat helderrood bloed bij het afvegen.. Ik ben wel nog steeds veel moe, hongerig en heb opgezette borsten, dikke voeten en enkels & last van maagzuur.. Ik had toevallig nog een ovulatietest thuis liggen van Clearblue en die geeft een tweede blauwe streepje aan. Had normaal gesproken 10mei ongesteld moeten worden.

Nu ben ik helemaal radeloos. Te vroeg blij geweest? Of zou het nog goed kunnen aflopen. HELP

reageer

babet 20-05 om 08:36

hoi eva,
Meid wat een onzekerheid...Weet helemaal hoe je je voelt.
Kan je mss je temperatuur opnemen?
ik had ook van die vage testen.. een cb die zei dat ik 1-2 weken zwanger was maar ergens diep van binnen wilde ik er niet aan. woensdag ochtend kelderde mijn temperatuur als een gek en kreeg ik 2 uur daarna roze afscheiding en smiddags liep ik leeg. Elke beweging kwamen er behoorlijke scheuten en stolsels uit. 
Het kan heel goed zijn dat het bij jouw wel gewoon goed is hoor, alleen wil je een beetje behoeden voor..... Heb je mss nog een test liggen die van mij wilde dus niet oplopen naar zo'n knal test maar alleen van die vage streepjes.. Heb wel 11 testen gedaan uiteindelijk. 
Meid denk aan je en ga duimen draaien.

heel veel liefs

eva8810 21-05 om 01:06

Hoi Babet,
Bedankt voor je lieve bericht!
Ik weet niet zo goed hoe ik me moet voelen. Ik ben 2d ongesteld geweest lijkt het wel. Gister wel met veel pijn en beetje bij beetje bloedingen maar niet zoals ik gewend ben van mijn ongesteldheid. Het was alleen maar helderrood en geen stolsels. Vandaag precies het zelfde. Nu merk ik dat het al is opgehouden. De pijn is ook over. Heb niet het gevoel gehad dat ik ben leeggelopen, eerder een halve menstruatie. Ik heb niks geks gezien.. ook heb ik nog steeds een koortsgevoel (zonder te zweten) en veel hoofdpijn. Ben erg moe en suf. Heb wel een test gedaan en die gaf een normale positieve uitslag. Denk dat ik morgen nog een x ga testen, als het niet oploopt maandag de huisarts bellen. Ben de afgelopen dagen/week niet veel wijzer geworden ????

babet 20-05 om 21:44

hoi eva,

Hoe gaat het met je?

liefs

eva8810 21-05 om 01:09

Btw; ik gaap de hele dag door. Ben letterlijk aan het slaapwandelen op werk. Word gek van het elk half uur/uur plassen (geen blaasontsteking). Sinds een uurtje links onderin mijn buik drukpijn ofzo iets met gerommel. Deze houdt al een uur aan. 

babet 21-05 om 10:09

hey meid,
Dat plassen dat ken ik. Voordat ik ging vloeien werd ik ook gek van het plassen...
Lastig allemaal die onzekerheid hé. 
Op dit moment twijfel ik weer ivm een oplopende tempratuur:-(... 
Heb je nog een testje gedaan? mijn testen zijn op.. probeer het uit te stellen tot woensdag dan ben ik een week geleden begonnen met vloeien.. en hoop ik dat de hcg uit me lijf is of dat ik echt de bekende knaller heb...
tot die tijd afwachten en hopen?
...

liefs babet

babet 21-05 om 21:45

hoi eva,

Hoe gaat het met je?
Nog getest?
liefs

eva8810 22-05 om 05:14

Ik heb de hele dag en nacht letterlijk in bed doorgebracht door de knallende hoofdpijn wat maar niet over ging. Net sinds een uur wat minder geworden. Vandaar geen testen gedaan vandaag. Had er totaal geen zin en energie voor. Temperatuur was 39°. Geen bloedingen of buikpijn gehad vandaag. Sinds vandaag ook gevoelige borsten en bij het jeuken van (sorry dat ik het zeg) mijn tepels kwam er vocht uit. Ik schrok me rot!

In jouw situatie zou ik het ook echt niet meer weten. Denk toch maar even afwachten en idd een test doen woensdag. Bel je vandaag je vk/ha? Mocht het een miskraam zijn geweest (hoop ik niet voor je) moet je er wel zeker van zijn dat het allemaal schoon is..
Liefs, eva

babet 23-05 om 07:12

hoi eva,

Alweer een beetje opgeknapt?
Hier is het vloeien helemaal over en is mijn temperatuur 36.5....
Op naar de volgende ronde :-(...

Hoop dat je weet een beetje opgeknapt bent...
liefs

eva8810 24-05 om 00:46

Hoi hoi,
Ik voel me nog steeds beroerd. De hele dag door hoofdpijn. Pijnstillers helpen niet ???? vanochtend een test gedaan die vaag blijft weergeven. Temperatuur 38,5. 
Fijn dat 't beter gaat met je.
Denk maar op de volgende ronde wachten ook..
Liefs xx

Wensje2 31-05 om 09:37

Hoe gaat het hier met de dames?

babet 01-06 om 22:19

hier alles rustig. Aan t wachten op de eisprong :-(. Veel vruchtbaar slijm maar geen eipijn en ook nog geen temperatuurstijging:-(... Zo vervelend de afgelopen maanden liep het best redelijk en wist ik aardig de signalen te herkennen..  Maar nu :-(... Jij nog op t wachtbankje... Al getest?
En Eva hoe gaat het met jouw?

liefs babet

Wensje2 01-06 om 23:34

Babet is zit nu 'rustig' op het wachtbankje hihi. Hopelijk komt he ei er snel aan! Welke dag zit je nu?

babet 02-06 om 07:45

hahaha "rustig" ;-)...
Hier zit ik op dag 17 .... :-( waardeloos :-(. naja afwachten maar...
succes daar he! denk aan je en ga duimen draaien voor je..
liefs

Wensje2 02-06 om 07:51

Ik heb deze cyclus op dag 20 mijn ei gehad. Ja haha rustig? Gelukkig afleiding en drukte deze dagen. Zondag is me nod.

babet 03-06 om 09:55

oeehhh nog 1 nachtje... Ga hopen dat je ongi niet komt..
Hier denk ik gisteren middag/avond me ei gehad. veel vruchtbaar slijm weer ontzettende buikpijn rechts en me temp was vanochtend weer iets gestegen. Loopt bij mij altijd langzaam op dus verwacht dat hij  nu echt is geweest.. Maar goed me lichaam houd me al even voor de gek mss  kelder mijn temp morgen ochtend weer en is het toch niet me ei geweest.. Ga t hopen...

Succes vandaag:-) ga je morgen wel testen?

liefs

Wensje2 03-06 om 10:51

Tot nu toe nog niks van ongi te bekennen gelukkig. Ga morgen denk ik nog niet testen, misschien maandag  Probeer t vol te houden en hopen dat er niks komt.
Hoop voor jou dat het idd je ei was dat is je cyclus ook redelijk mooi
Succes!
Liefs

babet 05-06 om 21:03

hoi wensje,

En en en? Al getest.


liefs

Wensje2 05-06 om 21:12

Helaas was testen niet nodig. Zondag middag ongesteld geworden. Maar wel blij dat mijn lichaam alles redelijk goed oppakt na mijn mk. 
Hoe is het met jou?

babet 05-06 om 21:22

aaah verdikkeme:-(... Maar wel wat je schrijft je lijf heeft t wel weer goed opgepakt.. Op naar de volgende ronde.
Hier vrijdag denk toch echt me eisprong gehad, temp nog steeds hoog en voel allemaal hele gekke dingen in me lijf..maar dat zal er wel bij horen. nu op t wachtbankje....
liefs

Je kunt reageren op dit onderwerp 'vage uitslag test.' in het Zwanger worden forum