we gaan ervoor

111 antwoorden en 45285792x bekeken

JaimyLiebrecht 14-05 om 19:37

Hoi Samantha,

Oei je hebt zo van die ambetant symptomen he zwanger, niet zwanger echt ambetant voor jouw!
Want weekend gaan we terug gaan eten ribbetjes mmm...
Met mij gaat alles goed juist geklust hehe .

Oei zo ambetant met je vriendinnen.. maar meid geen zorgen, je mag tegen mij alles vertellen. Als je ergens mee zit kom maar bij mij. Ik ben ook blij dat ik mijn hart tegen u kan luchten zenne op dit forum echt blij! Niet te veel nadenken dat is nu zeker niet goed! Positief blijven denken, ook al is dat moeilijk.

Ik heb ook problemen met mijn schoonouders ik mag daar niet meer binnen (maar het is vooral zijn stiefpa die heeft me buitengesmeten omdat we vroeger toen we ons huis kochten, stonden we op een nieuwbouw en zijn stiefpa zei dat we dat ni aankonden en al.. en we konden het wel en hij begon te roepen ook tegen mijn ouders enz.. en toen heeft hij me buitengesmeten) maar heb wel nog contact met zijn mama en daar spreek is dan apart mee af wel dom zenne, dus weet ook wat het is...

We mogen blij zijn dat in onze relatie alles goed gaat hé meid .

Liefs

x

reageer

JaimyLiebrecht 14-05 om 19:38

@ Sabrina: Ooh zoo lief .

Groetjes

x

samantha20 15-05 om 11:17

Hoi sabrina en jaimy,

Dankjullie wel voor jullie berichtjes ik heb er echt iets aan gehad het gaat nu beter met me.

Sabrina ja het is idd vervelend dat het moeilijk is om in deze situatie je vriendinnen te vertrouwen vind het echt moeilijk. En dankjewel dat ik hier me verhaal kwijt kan.

Jaimy oh dat wist ik niet dat je geen goed contact hebt met je schoon vader dacht dat ik de eenige was met familie problemen soms vind ik het wel moeilijk ik wil dat als ik kindje heb me moeder trots op mij is en op haar kleinkind.

Ooh dat is leuk dat je weer lekker uit eten gaat. Er komen deze maand en volgende maand echt leuke dingen aan hier in tilburg gelukkig dan ben ik veel afleiding.

En wat mij vriendinnen betreft ik probeer me mond te houden en alles met jullie te delen en als ik dan zwanger ben mag iedereen het weten en wat ze er dan van vinden en wat ze ook zeggen over mij of me vriend maakt niet uit ik ben gelukkig en daar ben ik blij om heb namelijk ook niet altijd makkelijk gehad. en ben blij dat ik nu iemand heb die er altijd voor me is en me steunt met alles.

Ik heb geen idee of ik ongi word voel nog niets krijg alleen puisten op me gezicht maar heb ook chocolade gegeten haha dus ja geen idee waar het vandaan komt.
Nog 8 dagen haha ben aan het aftellen ja misschien is dat stom maar ben zo zenuwachtig maar probeer er niet aan te denken dan word ik gek.

Hopelijk gaat het met jullie ook allemaal goed en met jullie vriend ook.

Lieffs,


X

JaimyLiebrecht 15-05 om 19:07

Hoi Samantha,

Neen je bent zeker niet de enige met problemen in de familie. Ben wel blij dat ik er met jouw kan over babbelen zenne , dat doet goed. Je hart eens kunnen luchten.
Dat is leuk dat je binnenkort meer afleiding gaat hebben hé komt goed .

Dat is een goede ingesteldheid ivm je vriendinnen! Deel gewoon alles met ons en dan komt dat goed, en hou je vooral rustig.. 
We worden allemaal wel zwanger maar we weten niet juist wanneer (liefst zo snel mogelijk).

Zoo spannend nog 8 dagen!! Ik leef met je mee zenne!

Met ons gaat het allemaal goed zenne.

Heb mijn vriend al gewaarschuwd dat we volgende week om de twee dagen moeten klussen en de 21ste is mijn dagkans het meest dus dan moeten we zeker!  

Hoop da het ons dan lukt zenne . En hoe gaat het bij jouw?

Liefs

x

samantha20 15-05 om 21:54

Hoi damens.

Ik dacht net laat ik voor de grap is even een ovulatie test doen en hij gaf 1 duidelijke streep en een lichte streep en had bijsluiter gelezen en betekend als je 2 streepjes hebt dat je het meeste vruchtbaar bent en je eisprong plaats vind tussen 24 en 48 uur maar een licht streepje is ook negatief betekend het dan dat ik het zaterdag nog eens moet proberen heeft hier iemand ervaring mee?

Groetjes

JaimyLiebrecht 16-05 om 10:02

Hoi meid,

Neen geen ervaring mee. Ik hoop dat de andere meiden u hiermee kunnen helpen.

Liefs

X

samantha20 16-05 om 10:31

Hoi jaimy,

Hoe gaat het vandaag met je en op het werk.
Met mij gaat alles goed.

Morge avond of zaterdag test ik weer een keer met een ovulatie test. En dan zie ik het van zelf wel.

Ik denk nu dus ook dat me ongi later komt maar ik zie het van zelf wel. Gelukkig kan ik hier me verhaal kwijt want ben toch wel beetje ongeduldig.
Maar komt allemaal goed hihi.

Liefs,

X

JaimyLiebrecht 16-05 om 18:57

Hoi Samantha,

Vandaag begint mijn weekend ze! Morgen is een vastgelegde conge dag op het werk zalig!
Ja dat is raar e maar je zei al dat je ovulatie niet goe was e dat je dat dacht. Dus meid ik zou zeggen veel klussen de komende dagen!

En vooral rustig blijven e meid.

Liefs

x

samantha20 16-05 om 22:11

Hoi jaimy,

Oh dat is fijn dat je al lekker weekend hebt geniet ervan !

ja het komt helemaal goed met mij ovulatie en alles haha heb het gewoon weg gezet en verstand op 0. ja  ik ga de komende dagen lekker klussen.

ja ik blijf rustig.
vind het  fijn dat je zo mee denkt

Fijn weekend en laat nog iets van je horen.

Liefs.
x

JaimyLiebrecht 17-05 om 08:21

Hoi Samantha,

Ja lekker genieten van mijn verlengd weekend zalig!
Dat is super van je! Je gedachten even op nul zetten, kwou dat ik dat ook kon, probeer er minder aan te denken, maar toch het is moeilijk. 
Waarom duurt het soms zoo lang hé... .

Ja vind het ook fijn om elkaar zo moed in te spreken hé, dat moeten we uiteindelijk wel doen he.

Geniet ook van je weekend.

Liefs.

X

Je kunt reageren op dit onderwerp 'we gaan ervoor' in het Zwanger worden forum