Langer dan een jaar bezig

238 antwoorden en 33863758x bekeken

kirstnn 03-07 om 18:20

Lavidaloca nog steeds op t wachtbankje of inmiddels je menstruatie of juist niet?! 

Karen waarom pas in september meid, normaal is dat toch na 1 jaar?

reageer

karenxxx 03-07 om 22:57

Kirstnn wou eerst nog ni gaan in januari dacht het gaat ons nog wel lukken vorig jaar in juni vroege miskraam gehad vorige week belde ik dus toch na de gynaecoloog en ze had pas plaats in september  

Linda (Gast) 04-07 om 12:57

Hallo! Wij zijn ook al weer een jaar bezig. Het is lastig om aan het geven in welke ronde ik zit omdat ik de eerste maanden helemaal geen cyclus had doordat ik nog borstvoeding geef en daarna was het heel onregelmatig. In mei bleek ik eindelijk zwanger, maar dat werd een vroege miskraam. Nu ben ik opnieuw zwanger, van een tweeling, maar gisteren is er vastgesteld dat er geen hartactie meer te zien is. Zo ongelooflijk verdrietig! 
Van mijn eerste was ik vrij snel zwanger en ik had graag zo'n anderhalf jaar tussen de eerste en de tweede gehad. Nu stevenen we alweer af op 2,5 jaar. 
Daarnaast merk ik dat ik er onzeker en angstig van word. Mijn dochter is dysmatuur geboren met een spoedkeizersnede, omdat mijn placenta op was. Het was dat ik al in het ziekenhuis was om ingeleid te worden, was het een dag later geweest dan had ze het waarschijnlijk niet gered. En nu dan meer dan een jaar bezig en dan deze miskramen.... Misschien is het een teken dat ik niet meer kinderen moet krijgen? 
Maar ik wil het zo graag en gun mijn dochter echt een broertje of zusje! 
Graag klets ik hier met jullie mee over jullie ervaringen!

Lavidaloca (Gast) 06-07 om 10:08

Linda wat vreselijk, sterkte!

Hier maandag menstruatie doorgebroken helaas. Nu dus weer aan de Clomid..

kirstnn 06-07 om 11:46

Lavidaloca jammer! Nu een hogere dosis of net zoveel als afgelopen maand?

Lavidaloca (Gast) 10-07 om 22:04

Zelfde als vorige cyclus, 100mg.

Linda (Gast) 11-07 om 19:03

Ik kwam hier vorige week met het slechte nieuws dat we al een jaar bezig zijn en dat ik nu voor de 2e keer een miskraam heb gehad. Vandaag had ik, op eigen verzoek, nog een echo en wat bleek? Een goed gegroeide embryo met een stevig kloppend hartje! Wat een wonder, de echoscopiste van vorige week heeft zich duidelijk vergist!
Dus ik ga jullie hier alweer verlaten. Maar niet voordat ik jullie heel veel succes heb gewenst met jullie prille zwangerschappen en met zwanger worden! 

kirstnn 11-07 om 19:08

Wauw Linda, wat een geweldig nieuws! Geniet ervan  Gelukkig heb je volgehouden en niet geluisterd naar die echoscopiste. Hoever ben je nu?

Linda (Gast) 12-07 om 20:22

7 weken en 5 dagen. Nog steeds pril, maar we gaan van het positieve uit!

Navela 15-08 om 17:24

Heyy allemaal ook ik mag eindelijk goed nieuws vertellen na 20 maanden proberen! Ben nu 5 weken en 4 dagen dus nog pril, maar ben zooooo blij. Volgende week woensdag hebben we de 1e echo! Ben zo benieuwd! Hoe gaat het met jullie?

kirstnn 16-08 om 00:25

Navela gefeliciteerd meid! Hoe voel je je? Hier alles goed inmiddels 20+4 en we krijgen een zoontje 

Navela 16-08 om 07:07

Heyy Kirstnn
Opzich voel ik me goed. Wel sneller moe en af en toe wat misselijk, maar verder prima. Wat leuk een mannetje! Eerste kindje toch? (weet t niet meer sorry) hoe voel jij je? Al een mooie buik? 

kirstnn 20-08 om 20:54

Fijn dat je je goed voelt! Weet je al wanneer je je eerste echo hebt? Ja eerste kindje! Wel al 3e zwangerschap helaas maar nu gaat alles goed  Ik voel me goed, krijg wat last van bandenpijn en soms erge hoofdpijn maar heb normaal migraine dus was te verwachten! Ik heb al een redelijke buik ja haha zal van de week wel 'n foto maken. 

Navela 20-08 om 22:04

Wat fijn dat het goed gaat! Zo bijzonder om mee te maken! Andere zwangerschappen ook al zo ver geweest? 
Ik heb as woensdag de 1e echo. Ben echt zo nerveus! Maja morgen eerst werken en waarschijnlijk dinsdag op kraamvisite van een goede vriendin die vanmorgen is bevallen van een kerngezonde dochter. Dus dat breekt de tijd een beetje haha.
Maar foto jaaa leuk! Vind het altijd zo mooi: zwangere buikjes! 

kirstnn 20-08 om 22:12

Andere zwangerschappen niet zo ver gekomen nee, maximaal 8wkn waar we op 10wkn achter kwamen.. Zeker bijzonder om mee te maken, voel hem ook sinds afgelopen week! Placenta ligt tegen de buikwand maar ben blij dat 't eindelijk zover is haha, wel een apart gevoel hoor! Snap ik, ik was ook altijd heel zenuwachtig voor de echo's laat je weten hoe het gegaan is? Wat leuk van je vriendin, gefeliciteerd! 

stff48 21-08 om 10:39

Hoi top vrouwen hier , 
Ik ben Stef , 26 jaar en we zijn sinds oktober 2016 aan het proberen om een kindje te verwekken .. blijkbaar loopt dit niet van een leien dakje . Ik ben bij de gyn. Geweest & hij zei dat alles in orde bij mij is . Voor mijn pil stop was ik altijd heel stipt maar de laatste maand is daar veel verandering in gekomen .. ik was 4 dagen vroeger dan verwacht & ik had maar 1,5 dag wat bloed verlies .. ik ben de afgelopen maand onmenselijk humeurig en emotioneel.. om nog maar te zwijgen van mijn haar wat direct vettig is , net als mijn huid en de pukkels die ik overal krijg .. allemaal dingen waar ik nooit last van heb gehad ... 
ik begin echt een beetje radeloos te worden want iedereen rondom mij is direct zwanger.Vinden jullie dit normaal of zou ik beginnen met verdere stappen te ondernemen ? 
Liefs  

Navela 24-08 om 09:24

Heyy allemaal. Gisteren de 1e echo gehad en ene duidelijk kloppend hartje te zien!!!! 
Ben zo blij! Naar schatting ben ik nu 6 weken en 2 dagen zwanger maar heb over 4 weken weer een echo en weten het dan precies. Was lastig te meten zo klein. Maar maakt niet uit het belangrijkste weten we nu!!!

Sochra 26-08 om 23:48

dag dames wij zijn nu een jaar en 2 maanden bezig ik ben vrij zeker dat deze maand weer niks is en zal zodra de duvels er zijn afspraak maken bij de dokter wat denken jullie eerst huisarts of direct gynaecoloog?

stff48 27-08 om 11:47

Ik zou eerst eens langs de huisarts gaan .. daar heb je toch een betere band mee dan met een gyn .. om eventjes te checken , als hij/ zij aanraad om verdere stappen te ondernemen zou ik dan pas afspraakje met gyn vastleggen ? 

Sochra 27-08 om 11:50

thx nu heb ik pas een nieuwe ha dus die band valt mee maar heb toch even afspraak gemaakt voor mezelf morgen en dan zal ik daar voor mijn vriend maken volgend weekend

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Langer dan een jaar bezig' in het Zwanger worden forum