Bijna 1 week overtijd, wel zwangerschapsverschijnselen maar negatieve test

344 antwoorden en 44476469x bekeken

Sonrisa (Gast) 15-08 om 20:08

Hallo allen,

Ik heb dit onderwerp gestart omdat ik benieuwd ben of er meerdere meiden/vrouwen zijn die over tijd zijn, wel zwangerschapsverschijnselen hebben maar toch negatief testen.
Ik vraag mij af of je misschien toch zwanger zou kunnen zijn, maar wellicht te vroeg hebt getest en het HCG niveau nog niet voldoende is om een positieve test te geven.

Graag jullie reactie

reageer

Angel(a) 10-01 om 16:00

In feite geef je zelf al antwoord op je vraag
ja je kunt zwanger zijn maar te vroeg testen waardoor het hormoon nog niet sterk genoeg is. Wacht gewoon tot je10 dagen tot 14 dagen overtijd bent. Het nadeel van het hele vroegere testen is ook dat je heel vroeg weet dat je zwanger bent maar nog wel 'ongesteld' kan worden. Althans als je niet wist dat je zwanger was denk je gewoon dat je laat ongesteld geworden bent. Dan is het makkelijker voor jezelf om het te accepteren. en het is moeilijk om te wachten i know

sile2013 15-08 om 20:22

Hoi de meeste testen kunnen de zwangerschap al aangeven na enkele dagen volgens mij. Gewoon even wachten... wat zijn de verschijnselen?

Gr lesi2013

Sonrisa (Gast) 15-08 om 22:22

Hoi Sile2013,

Bedankt voor je reactie. Dacht inderdaad dat de testen ook al na een paar dagen over tijd iets aangeven. Maar in ieder geval de verschijnselen die ik heb zijn:

Hoofdpijn
stekend/zeurend gevoel onderbuik (soms iets uitstraling naar liezen) met name s avonds
vermoeidheid/ gevoel van niet goed uitgeslapen zijn
branderig en drukkend gevoel borsten
meer afscheiding (ipv mensturatie dus..)

Dit heb ik eigenlijk nu sinds een week terwijl ik vlak voor mijn NOD eigenlijk nooit echt klachten heb.

Ik wacht ook nog maar even af inderdaad. Misschien over een paar dagen nog maar eens testen. Of misschien toch een vertraagde cyclus?...

Gr. Sonrisa

Dame (Gast) 17-08 om 01:41

Hey Sornisa,

Ik ben nu zelf ook een week overtijd en heb gister toevallig getest en ik test ook negatief. Ik wacht het nog een weekje af. Ben ik nog niet ongesteld dan test ik nog eens. Het kan inderdaad zijn dat er nog niet genoeg hcg in je systeem zit en dat de test over een paar dagen positief aangeeft.

kelly (Gast) 24-08 om 18:58

Ben 1 dag overtijd.. misselijk en moe. Net een test gedaan bleek dat ik niet zwanger was jullie nog ideeen?

daphné2828 23-08 om 02:28

Hey

Ik heb dit ook verschillende keren gehad... maar de test bleef wel negatief. Ik denk dat ik vnl die kwaaltjes voelde omdat ik er zoveel mee bezig was! Ik heb 1 miskraam gehad en toen wist ik het na 3 dagen overtijd dat ik zwanger was. Deze keer hetzelfde. Alle andere keren was het niks... ben zo eens 3 weken overtijd gegaan. Het kan altijd, maar ik zou er niet teveel op hopen en nog een beetje oefenen  Veel succes!

kellybailey 24-08 om 19:03

Hallo allemaal... misschien kunnen jullie me helpen.
Ik ben elke maand de 23ste ongesteld vandaag nog steeds niet ongesteld had wel buikkrampen gisteren en het wilde niet door zetten... vandaag een test gedaan en was niet zwanger stond erop. De goedkoopste test gehaald. Wel misselijk en veel moe.

fadila 24-08 om 23:20

ik denk toch dat je zwanger bent,maar misschien te vroeg getest? misschien omdat hcg hormonen nog niet hoog genoeg zijn.wacht 2dagen af en test opnieuw! ik duim voor je!

kellybailey 25-08 om 11:48

Fadila.
Bedankt voor de reactie heb ook vandaag weer buikpijn net alsof ik ongesteld moet worden maar nog steeds niet ook geen lichte bloeding wat ik normaal wel heb. Vind het alleen heel raar het is al die tijd niet gebeurd en dan nu ineens zou ik zwanger wezen heb de hoop eigelijk al een beetje op gegeven. Bij sommige mensen lees ik dat er een licht streepje verschijnt maar bij mij totaal niks. Gr

Dame 25-08 om 13:28

Hou je ons op de hoogte kellybaiey? ben benieuwd of je zwanger bent of niet.
En sonrisa ondertussen nog een keer getest?

Ik ben ondertussen al ongesteld geworden.

kellybailey 25-08 om 13:47

Natuurlijk hou ik jullie op de hoogt. Maar heb weinig hoop echt buikkrampen maar het zet niet door. Ga morgen even testen en hopen op goed nieuws ben zelf ook erg in spanning...

kellybailey 25-08 om 20:43

Ik kijk net nog even op de test maar moet echt heel heel goed kijken en dan zie ik een heel heel erg licht streepje.... en me vriend ook wat is dit

fadila 26-08 om 15:29

hey kellybailey
het is raak hoor! licht streepje is zwanger!!

Anoniem (Gast) 28-08 om 10:45

" Ik kijk net nog even op de test maar moet echt heel heel goed kijken en dan zie ik een heel heel erg licht streepje.... en me vriend ook wat is dit "
kellybailey

Dat had ik bij m'n eerste ook ik zei toen dan zal ik wel niet zwanger zijn konden het echt niet goed zien maar toch was het zo

Dame 25-08 om 23:29

Als je een streepje ziet is het raak, okal is het streepje erg licht. Dat hoor ik wel vaker.... 
En anders even een paar dagen wachten tot er meer van het zwangerschapshormoon in je lijf zit en dan nog eens testen.....

kellybailey 26-08 om 00:03

Oke ben zo nieuwschierig vind het zo spannend. Denk er de hele tijd aan...
Me buik is ook best hart.
Gister de test gedaan en toch bewaard en dan ga je savonds weer kijken goed en dan zie je een heel licht streepje.. ga morgen ochtend meteen naar de apotheek een test halen en san snel naar huis en dan weer testen en dan laat ik het je meteen weten. Kan er gewoon niet van slapen.

kellybailey 26-08 om 10:53

Vandaag weer getest en niks tezien en nog niet ongesteld echt heel raar...

fadila 26-08 om 15:31

is het 2de streepje licht? want zo wel dan ben je zwanger,alleen is je hcg waarde nog laag waarschijnlijk.ik duim voor je! echt spannend!!

kellybailey 26-08 om 17:52

Ik had op de test gekeken en er stond ook geen voor gedrukte streep toen ik hem weer in het licht houden kon ik een klein streepje zien.. is inderdaad spannend. Ben nu al 3 4 dagen overtijd en ook wel af en toe buikpijn. Weet ook even niet meer wat ik doen moet.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Bijna 1 week overtijd, wel zwangerschapsverschijnselen maar negatieve test' in het Zwangerschapsforum