39 weken

25 antwoorden en 45867691x bekeken

Mommy-Of-Nyana 18-12 om 21:23

Hoi patty,

Van harte met je flinke kerel!!! Leuk om te horen dat het zo vlotjes gegaan is allemaal...en dat zonder pijnstilling je macht terecht fier zijn!!
Nou lekker genieten van die flinke zoon.
Veel liefs..

Hier kan ik ook zeggen nu dat im helemaal op mijn einde loop.. Vandaag 35weken en 2dage ver.. Maar hebben al 1cm ontsluiting ons meisje weegt ook al 2,500kg en de gynae hoopte dat ik toch nog zeker 2weken liefst 3 weken kon volhouden..allemaal spannende momenten nu.. Maar wie weet ga ik voor zelfde geld nog overtijd.. Hihi ben zo benieuwd nu naar ons meisje.. Moet nou wel veel rusten en rustig aan doen allemaal...

Liefs

reageer

Joyce 24-12 om 19:21

heey patty GEFELICITEERD !! ik mag ook met trots vertellen dat 16-12-12 onze prachtige dochter Grace geboren ze weegt 3500 gram en is 50 cm lang en ze doet het super goed  ik moest wel 2 dagen in het ziekenhuis blijven omdat ik heel veel bloed was verloren 1.5 liter dus was best heftig de bevalling ging best vlot om 21:45 begonnen me pres weeen en grace is om 22:06 geboren dus dat ging wel snel maar de weeen zelf hebben heel lang geduurd die waren zaterdag de 15e begonnen om 21:00 uur en ze waren niet goed genoeg ze hebben me in het ziekenhuis moeten helpen met de weeen heftiger te maken eenmaal toen ze me vliezen braken begon de weeen storm alleen niks van gevoeld ze hebben me een ruggenprik gegeven maar de pers weeeneb ik zeker gevoeld haha  Dreams can come treu ook spannend nu voor u dat het bijna zo ver is  nou alvast heel veel suc6 met de bavalling  en doe rustig aan lekker je rust goed pakken voor dat je het weet is de kleine meid er  Groetjess joyce

Patty (Gast) 24-12 om 21:23

Hoi Joyce,

Gefeliciteerd met je dochtertje! Wat een prachtig moment he, als ze je kindje dan eindelijk op je buik leggen, na de zware prestatie die je net hebt geleverd?! Geniet lekker van je kraamtijd en van je nieuwe leventje.

Kus,
Patty

Joyce 24-12 om 21:38

hey patty ja echt het mooiste moment van me leven  had het me nooit zo voor kunnen stellen jij ook een hele fijne kraamtijd en fijne feest dagen .

X Joyce

Mommy-Of-Nyana 25-12 om 14:25

Hai joyce,
Van harte proficiat met je kleine meisje!!
Fijn dat alles vlot verlopen is...
Lekker genieten nou en fijne feesten!!

wij wachten vol spanning af op ons meisje ben echt benieuwd welke dag ze gaat uitkiezen..
Liefs

Joyce 02-01 om 19:14

dankje dreams can come treu ben ook benieuwd wanneer het voor jullie zo ver is spannend nou  

Groetjes joyce

Je kunt reageren op dit onderwerp '39 weken' in het Zwangerschapsforum