Proberen om zwanger te worden wie heeft er zin om mee te kletsen ?!?!

405 antwoorden en 30027137x bekeken

Snowflake 28-01 om 08:22

Ja soms wel hoor! Maar je kent mannen he. Mijn denkt dat het zeker direct prijs is met zijn superzaad

reageer

Merel 28-01 om 08:32

Hihihi, mannen!!

kim 28-01 om 09:58

Heee ik ben Kim 22 en mijn man 25 en wij proberen vanaf 5 april 2017 een kindje te krijgen. Vandaag en morgen meest vruchtbare dagen! Dus we hebben vanmorgen geklust. Hopen op een goed resultaat. Ik klets graag met jullie mee meiden als dat mag?

Snowflake 28-01 om 10:05

Welkom! Handig voor mijn om al jullie tips te horen voor als wij eraan beginnen binnenkort 

Florien 28-01 om 10:45

Hoi Kim! Gezellig dat je mee kletst. Spannend zeg, ik hoop ook voor je dat het raak mag zijn! 

Inderdaad Snow, vind ik ook handig hihi. Hé meiden, hebben jullie ook wel gehad dat je suuuupergraag wilde gaan voor een eerste kindje, en dat zodra het dichterbij komt, je ineens zoiets hebt van: uhmmm is dit nou wel de juiste beslissing, straks onderschat ik het en wordt het ontzettend zwaar, moeten we niet nog even wachten? Paniek paniek haha! 

kim 28-01 om 11:16

Florien dat heb ik ook hoor. Daar had ik het laatst met mijn man over. Dat ik het dan toch wel heel spannend vind. Nu ook omdat je bewust seks hebt op of rond je vruchtbare dagen. Maar ik denk dat het heel normaal is hoor want heel je leven veranderd natuurlijk en dat is spannend natuurlijk. Hoe lang zijn jullie bezig?

Florien 28-01 om 12:20

Ja dat kan ik me voorstellen als je daar zo bewust mee bezig bent. Wat goed dat je dat met je man bespreekt, dat lucht vast een beetje op? En heeft hij dat gevoel ook wel eens? Ja daar heb je gelijk in, het is zo'n ingrijpende gebeurtenis. Ik las laatst een boek waarin wordt aangegeven dat het eigenlijk ook een te grote en heftige beslissing is om zo bewust te nemen. Vroeger gebeurde het gewoon en hoefde je er niet zo bij stil te staan, maar door de anticonceptie is het nu (meestal) een bewuste keuze geworden. Dat vond ik wel interessant. 
Wij zijn nog niet bezig, maar in april laat ik mijn spiraal verwijderen. Mijn vriend en ik hebben tijdens onze laatste vakantie (juli 2017) ervaren dat we eraan toe zijn en dat we vanaf ongeveer juni 2018 gaan proberen! Het moest een beetje gepland worden omdat ik nog studeer. 

Snowflake 28-01 om 12:27

Hier heb ik dat gevoel ook. Zeker nu dat m'n vriendin pas bevallen is vraag ik mij af of ik dat wel aan kan. Ik heb ineens ook zo een raar gevoel! Toen wij beslist hebben dat we er klaar voor zijn was zij al pas zwanger dus ik had altijd in m'n hoofd: eerst moet zij zwanger zijn en eenbaby krijgen en dan wij pas. Nu de kleine geboren heb is het ineens paniek: nu is het aan ons! Heeeeel stom maar dat besef kwam ineens toen ik haar vasthad gisteren

Florien 28-01 om 12:35

Wat gek he!! Dan komt het ineens zo dichtbij. Misschien werkt het ook mee dat je het jezelf dan al hebt opgelegd ofzo. Dan heb je het gevoel van: 'ik heb het besloten dus nu moet het ook' en dat je daardoor dan paniekerig wordt. (Ik vind de bevalling trouwens ook echt het allerengste wat er maar is).
Maargoed ik denk inderdaad ook dat deze angst en paniek er wel een beetje bij horen, want als je bijvoorbeeld hierdoor een jaar wacht, krijg je dan vast ook weer paniekerige gevoelens als het zover is. Ik denk niet echt dat dat over gaat eerlijk gezegd. Maar ik vind het wel een heel bijzonder fenomeen  Ik hoor ook bij stellen die al in verwachting zijn, dat ze het allemaal erg spannend vinden en het maar op zich af laten komen. En dat als het er eenmaal is, dat je dan nooit spijt hebt omdat je zo van je kind houdt. Dan is het allemaal goed! Vooral bij de eerste is het natuurlijk allemaal nieuw en onbekend

Merel 28-01 om 13:59

Geen z

Merel 28-01 om 14:00

Geen zorgen lieverds! Als je eenmaal je kleintje hebt, komt ook je moeder instinkt boven en komt alles op zijn pootjes terecht hoor!!

Florien 28-01 om 16:01

Dankjewel Merel, dat klinkt er geruststellend 

charldxv 28-01 om 19:44

Jullie reacties zijn zo herkenbaar! Droom al heel mijn leven van een kindje, zeker sinds mijn vriend. Nu we de beslissing genomen hebben, heb ik ook soms zo gedachten. Ga ik dat wel aankunnen? Zal onze relatie dit wel aankunnen (ondanks we een heel goede relatie hebben en eerlijk en open zijn met elkaar). Maar ik denk ook, als je weet dat je zwanger bent, dat dit het beste gevoel ookt geeft om dan nog maar te zwijgen als de baby op deze aarde is.. Moet toch magisch zijn! Komt helemaal goed volgens mij. Jullie lijken allemaal zo’n fantastische dames én moeders!!! 

Merel 28-01 om 22:03

Misschien heb ik super geluk hoor! Maar ik weet wel dat het belangrijk is dat je relatie goed moet zijn voor je aan een kleintje (hoopt) te beginnen. Zit dat goed, dan worden jullie super moeders en jullie mannen super papas! Ik geloof dat echt. Mijn kleine meid voeden we echt samen op. Samen haar in bad doen, eten geven doe ik dan, maar manlief ruimt dan weer allemaal spullen op, etc. Gaat echt vanzelf lieverds, hopelijk mogen jullie het snel zelf ervaren!

kim 29-01 om 08:21

Heee meiden. Gister ovulatie test gedaan maar een heel licht streepje! Dus nog vandaag weer 1 doen en kijken of het dan wel een knaltest is. Man mijn zei gister schat maak je nou niet zo druk. Je moet gewoon afwachten en er niet steeds aandenken! Maarja natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan toch? Je gaat je toch afvragen zal het deze maand dan raak zijn? Ik kan gelukkig hier lekker me verhaal kwijt. 

Snowflake 29-01 om 09:22

Spannend! Ja dat geloof ik dat je aan niks anders meer kunt denken. Heel normaal ook als vrouw denk ik.
Bijna februari. Alweer 1 maandje dichter bij dat we kunnen starten 
We zijn er alleen nog niet over uit wanneer die zal zijn! Sowieso na de trouw in juli ten laatste maar ik durf precies niet zo goed op voorhand proberen. Wie weet ruïneren die kwaaltjes mijn dag 
Dus het zal ergens tussen april en juli zijn 

kim 29-01 om 09:32

Ja ik wil het ook zo graag. We zijn ook al bezig vanaf april vorig jaar. Ik zou inderdaad wachten tot na je trouwen. Wij waren wel Begonnen voor ons trouwen maar niet zwanger geraakt. En achteraf toch wel blij hoor. Ik hoop dat je een mooie dag hebt. Nu zijn we er echt klaar voor. 

Florien 29-01 om 13:49

@Merel daar heb je helemaal gelijk in. Dat geloof ik ook echt! Wij zijn zo gelukkig samen en ik weet ook dat mijn vriend erg goed is met kinderen. Hij is ook heel gek met ze dus ik denk ook wel dat dat helemaal goed komt! Heel lief van je dat je ons zo geruststelt! En ook heel lief van jou charldxv! 
@Kim ik kan me goed voorstellen dat dat loslaten nog niet zo makkelijk gaat haha. Je wil dan je maximale kansen benutten he. Ben benieuwd of je vandaag een dikkere streep ziet op de test! 
@Snowflake waahhhhh ja bijna februari!! Wij lopen een beetje gelijk op samen, vind ik wel heel erg leuk  Bij jullie tussen april en juli en bij ons gaat het spiraaltje in april eruit en vanaf juni ongeveer beginnen! 

Bloem 29-01 om 13:51

Bij die ovuluatie testen zit ook een beschrijving daar staat in wanneer je moet starten met testen en dan inderdaad iedere dag.

kim 29-01 om 14:13

Florien geen dikke streep. Waarschijnlijk mijn eisprong al gehad. Verkeerd berekend. Maar toen ook gewoon seks gehad en de benen omhoog. Dus zit nu op het wachtbankje. Na 8 februari zou ik overtijd zij n. Dus afwachten maar. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Proberen om zwanger te worden wie heeft er zin om mee te kletsen ?!?!' in het Zwangerschapsforum