Proberen om zwanger te worden wie heeft er zin om mee te kletsen ?!?!

405 antwoorden en 30562441x bekeken

Merel 26-02 om 17:16

Aaaaah leuk het kamertje al een beetje voorbereiden op een kleintje! 

Ja geniet nog lekker van elkaar en van wijntjes drinken met de meiden! Is wel anders met een kleine erbij. Ook leuk natuurlijk hoor! 

Met mij goed, helaas nog geen ei door de bv maar we oefenen vrolijk door omdat het altijd zover kan zijn natuurlijk!

reageer

kim 26-02 om 18:17

Heee meiden wat stil van deze kant maar lees wel mee afentoe. Ik heb een vraagje zou ik nou echt niet op vakantie kunnen gaan deze zomer naar bijvoorbeeld Mexico? Is het echt nou zo gevaarlijk? En moet je ook echt 3 maanden na je vakantie seks hebben met een condoom? Hopelijk kunnen jullie me helpen! 

Florien 26-02 om 18:52

Ja heel leuk om mee bezig te zijn samen!! Kan me voorstellen dat het dan anders is met een kleine erbij, dus het is idd nog heel fijn om leuke dingen te doen en ik merk ook dat ik wat vaker een wijntje pak haha  Onder het mom van ‘straks kan het misschien niet meer’. 

Goed bezig ja! Je klinkt heel erg positief en geduldig. Knap van je zeg! Hoe staat je partner daar tegenover, dat het nog niet zover is?

Merel 26-02 om 20:50

@Kim, waarom zou je drie maanden met condoom moeten vrijen?
@Florien, dank je lieverd! Hij vindt het gelukkig prima, zou ook graag een kleine erbij willen. Wat hij minder leuk vindt is dat ik niet weet wanneer mijn ei is. Daardoor is de sex toch anders!

Jaim234 26-02 om 20:51

Hoi Meiden,
12 feb was ik ongi geworden, dit duurde slechts 4 dagen. Op 19 feb hebben we geklust enVolgens mij heb ik op 22 feb mijn eisprong gehad want had ineens enorm slijm (eiwit). de volgende dag bleef het veel afscheiding alleen werd dit witter. gister 25 feb ook nog steeds veel witte afscheiding maar niet slijmerig. heb ook last van krampjes en steekjes in mijn buik. Sinds vandaag 26 feb heb ik ook last van mijn borsten ze zijn gevoeliger in de vorm van pijnlijk. ik weet dat ik nu nog niet kan testen maar maak mezelf helemaal gek. wat denken jullie ?? 

Merel 26-02 om 20:54

Heb je na 19 feb nog sex gehad?

Jaim234 26-02 om 21:01

18 en 19 feb. daarna gister pas weer 

SSS. 27-02 om 09:03

Heej meiden!

Hier ook alles goed. Florien en Merel ik slik al sinds mijn vorige zwangerschap de mama multivitamine met foliumzuur. Heb het eigenlijk gewoon doorgeslikt. Is inderdaad best duur, maar alles voor het (aanstaande) kindje. Ik heb volgens mij 17/18!feb mijn eisprong gehad dus ben benieuwd of de test positief is volgende week :-)

Duimen

Liefsx

Florien 27-02 om 10:35

@Merel, ja snap ik. Dan weet je niet of het ‘nut’ heeft om seks te hebben he. Ik dacht altijd dat het misschien een te hoge druk met zich mee bracht om bij te houden wanneer je eisprong is enzo, maar eigenlijk is het dus juist heel erg fijn? Lijkt mij iig ook heel prettig om te weten. Ik hoop echt voor je dat die eisprong binnenkort komt schat! Kan het trouwens helemaal niet tijdens borstvoeding, of is het wel mogelijk? 

@Sharr dank voor je reactie!! Inderdaad alles voor het aanstaande kindje. Dan ga ik daar ook mee beginnen denk ik, een maandje van tevoren ofzo! Wat spannend zeg, ik duim voor je en hoop dat je een positieve test in handen krijgt volgende week xxx

Merel 27-02 om 12:31

@Florien, ja het kan wel alleen is het per vrouw verschillend hoe snel je cyclus weer op gang is. Bij mij dus helaas niet heel snel en zou toch graag een tweede willen!

Florien 27-02 om 12:43

Hmm lastig hoor.. Kun je er verder nog iets aan doen om je cyclus een beetje te stimuleren ofzo? Of is dat echt afwachten? Ik dacht misschien kun je advies vragen aan een gynaecoloog bijvoorbeeld.. Maar denk dat je er zelf ook al vanalles over op hebt gezocht

Lies34 27-02 om 12:59

Hoi iedereen, ik ben eind Jan gestopt met de pil en ben superblij dat ik gisteren mijn ms heb doorgekregen. Was wat ongerust omdat ik zo vele jaren de pil heb genomen en eigenlijk ook overgewicht hebben. Maar mooi op schema op dag 29 dus nu aftellen naar de volgende eisprong .
Over de vitamines, mij werd aangeraden 2 - 3maanden op voorhand te startendoor dr en gynaecoloog

Florien 27-02 om 13:20

Wat superfijn Lies!! Blij om te horen dat het toch op schema ligt, heel fijn. En bedankt voor je reactie mbt de vitamines. Dan begin ik ermee wanneer ik mijn spiraal laat verwijderen. Is het dan ook al beter om 2 a 3 maanden van te voren geen alcohol meer te drinken denk je? Ik wilde sowieso helemaal niet meer drinken wanneer we aan het proberen zijn, maar zover van te voren zou ik toch wel jammer vinden hihi

Lies34 27-02 om 13:35

Ik denk dat ieder dat voor zich moet beslissen. Ikzelf dronk al niet veel alcohol en sinds ik gestopt ben met de pil nog zelden maar als ik er zin in heb dan doe ik het wel. Zolang ik niet zwanger ben geniet ik volop van rood vlees, schaaldieren, prepare en een glaasje nu en dan. Ik denk dan maar stel dat ik er een jaar over doe om zwanger te worden .... Oh ja ik heb nu alles gegeten en gedronken vanaf ms tot eisprong en dan 2 weken braaf want je weet nooit hé. Dus nu ben ik weer aan het rood vlees :-) Ik zou zeggen geniet ervan met mate. 

Florien 27-02 om 13:58

Ja inderdaad, hele goede tip Lies!! Daar kan ik wat mee, die twee weken na de eisprong is idd handig om voorzichtig te doen. En daarbuiten genieten met mate wanneer dat kan, lijkt mij ook prima!

Merel 27-02 om 23:04

Zo doe ik het ook Lies!

Jaim234 04-03 om 19:00

Heb een early test gedaan en deze uitelkaar gehaald
wat denken jullie? 

W.w 04-03 om 19:33

Misschien een gekke vraag maar waarom heb je de test uit elkaar gehaald?

Jaim234 04-03 om 20:31

Haha ik vond het zelf ook gek!
een vriendin van mij die kindjes heeft zei als je het niet duudelijk ziet kan je het uit elkaar halen en daarom dus gedaan en toen zag ik t duidelijk.. 

Merel 04-03 om 21:01

Dat is wel slim ja!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Proberen om zwanger te worden wie heeft er zin om mee te kletsen ?!?!' in het Zwangerschapsforum