wil jij jong zwanger worden?

170 antwoorden en 45548641x bekeken

Sarah 08-05 om 21:01

Samantha & charlotje? Jullie ook? Is super leuk! En niemand kan het zien echt niemand (dat wil ik ook zelf niet)

reageer

samantha20 08-05 om 21:17

Sarah ik heb je toegevoegd op fb wat zijn jullie ene leuk stelletje!!

ook niemand op mijn fb weet dat ik al een kindje wil.

charlotje 08-05 om 21:23

Hey Sarah, ik heb je toegevoegd! Bij mij ook niemand behalve mijn ouders het

zwijgt 01-07 om 14:14

Hé. Ik raad aan eerst je eigen woning te hebben, zodat je minder bemoeienissen hebt. Dat geeft een stuk meer rust. Verder vind ik 19 jaar alleen maar een pracht leeftijd om zwanger te raken. Biologisch gezien produceer je met 19 jaar de beste eicellen  en is dat dus ook de beste leeftijd om zwanger te raken. Andersom gezien komt 19 jaar vaak in deze maatschappij wat minder goed uit. Maar ik zou zeggen geen probleem met die 19 jaar . Maar eerst je eigen plekje vinden!

allisha28 (Gast) 28-08 om 13:34

Heehee !

Hier ook een jongen mama ik ben nu 19 en men vriend20 we hebben en dochter van 2en een half maar wilke nu toch egt voor de 2e gaan !

Ik was dus 15 bijna 16 van men dochter
Gelukkif veel steun gehad
Tuurlijk hebje domme mense die vooroordelen hebben
Mja ik trek me er niet van aan ben nu 2maanden van men pil af en ben benieuwd wanneer de natuur zen werk doet !

charlotje 28-08 om 15:02

@Allisha28, Spannend! Super leuk! hoop dat het snel mag gaan lukken succes!

justme 16-01 om 19:55

hallo allemaal,

ik zie dat het al een tijdje geleden is dat er iemand hier heeft gereageerd.
wat vond ik het leuk om jullie verhalen te lezen.
ik ben zelf niet zwanger, maar heb wel een enorme kinderwens.
ik kan hier met alleen mijn vriend en ouders over praten.
mijn vriend en ik zijn dan ook nog niet zo lang samen, 
wat meteen de reden voor het wachten is, maar ik zou er graag met andere over willen praten.

groetjes!

KimmyLynn 19-01 om 16:47

Ik ben 23 en krijg sons de meest stomme opmerkingen
Ik heb nog geen kind maar we zijn pas in onze eerste ronde

Terwijl k 23 niet extreem jong vind

tally 27-01 om 14:24

ik was 18 toen ik mijn eerste kreeg k  ben nu 21 heb er een jongetje bij van nu bijna 5 maand ben 28 augustus 2013 bevallen zo leuk  Sarah Eijssens   ik wil ook wel in jou groepje hoor op fb mijn is tally-roel rae sta een blonde hond op mag me altijd toevoegen hoor

annabelle_Miss_rosalinda (Gast) 08-05 om 01:50

Ik ben net 17 en ben al eens zwanger geweest. Die zwangerschap was helaas tegen mijn wil. Maar ook tegen mijn wil ook geëindigd. Nu dat ik mijn kleine meisje kwijt ben wil ik alleen nog maar meer een kindje. Iets waar ik wel voor kies.Mijn vriendje wilt ook erg graag een kindje maar door dat hij nu nog een baarmoeder heeft een geen ballen zullen wij samen nooit kinderen kunnen krijgen. Maar aangezien we nog (relatief) jong zijn komen we niet in aanmerking voor kunstmatige inseminatie. We worden raar aan gekeken als we er langs gaan om info te vragen. We gaan aankomende april samen wonen omdat we dan allebei 18 zijn en dan is het makkelijker om samen te wonen. Mijn vriendje is nu 18. We hebben nu al 5 jaar een relatie. We houden erg veel van elkaar maar we willen gewoon graag een kindje.
hebben jullie tips voor me?

groetjes annabelle

anoniempje.. (Gast) 17-06 om 13:06

Hallo ! 
ik ben een meisje van 15 & ik wil zelfs al een kindje hebben, wat echt jong is ! 
Maar ik ga nog geen kindje nemen omdat ik zelf vind dat ik nog heel jong ben & het verpest heel je jeugd.
jij bent ook nog jong, en als je nadenkt gaat je jeugd ook veranderen, alles gaat om jou kindje moeten draaien en je gaat niet meer zo vaak naar een fuif gaan , wand je moet er dan waarschijnlijk voor je kindje moeten zijn, je kan af en toe nog wel weg gaan, maar jou vriend of ouders gaan niet altijd op JOU kindje willen op passen he, jou ouders willen ook rust.
Dus ik zou heel goed nadenken wat je gaat doen!
veel succes verder

Noa (Gast) 19-07 om 17:08

Ik ben een makend 12 en ik be

Lisa (Gast) 19-07 om 17:09

Ik ben 12 en ik ben zwanger

Anoniem (Gast) 19-07 om 17:29

als ik de tijd kon terug draaien ging ik ook nie voor een kindje hoor
ik ben blij dat ik na men dochter een goede man heb leren kennen
wij gaan nu ook trouwen op 22/07/15 stappen wij int huwelijksbootje
ik ben zeer blij ook wij maken vaak ruzie 's @Lisa 12 is zeer jong je hebt nu wel niet echt een leven je hebt nog niks gedaan , maar ik weet 100 % zeker meid dat jij zeker het gaat kunnen  er zijn nog meiden ik hoop dat jij de papa nog het en deze je steunt zo niet ga je t super goed doen , ik zeg wel 1 ding vrienden gaan wel mss mindere maar hou je hooft boven water en vecht voor je kindje , je gaat een mooie tijd tegemoet !! en als je vregen hebt je bent zeer welkom  groetjes tally

madelene 26-07 om 17:15

Ik had altijd de wens om voor mijn 23 ste zwanger te raken en is gelukkig ook zo gelukt
Waarom ik perse voor die leeftijd mijn eerste kindje wilde met de gedachte dat ik ook snel weer een tweede wilden en dat ik dan dus beter jong kon zijn.
Maar dat is voor iedereen weer anders natuurlijk.
groetjes madelene

Sanne (Gast) 26-07 om 21:09

Ik ben bewust jong zwanger geworden op mijn 21e. Ik ben nu 22 en mijn dochter is vandaag precies 6 maanden. Ik zat vorig jaar in het laatste jaar van mijn studie en stond er goed voor en wist zeker dat ik het allemaal zou gaan halen. We hadden een eigen huisje en allebei een baan (tenminste, ik bijna op het moment dat we ervoor kozen om voor een kindje te gaan, was nog aan het afstuderen maar had al met bijna 100% zekerheid een baan), dus waarom ook niet als je het graag wil? Het is het allermooiste wat me ooit is overkomen en ze is echt een verrijking van ons leven. Geen moment spijt van gehad ook al zei iedereen dat we dat wel zouden krijgen.

Doreen (Gast) 14-12 om 15:31

Hallo vrienden ik wil mijn getuigenis en hoe dankbaar ik ben te delen omdat mijn minnaar kwam terug naar mij, want van het rooster hulp Doctor Atete waarvan het e-mailadres is doctoratetespelltemple@hotmail.com maken voor mij. Mijn vriendje brak met mij in januari, omdat hij dacht dat ik hem bedroog, vertelde hij me dat zijn vrienden heeft hem verteld dat ik al het zien van iemand anders als hij niet in de buurt Ik heb geprobeerd om hem te laten begrijpen dat zijn vrienden liggen naar hem, maar hij weigert te luisteren en dit was de reden waarom hij me verliet. Na maanden van onze breakup Ik heb geprobeerd om een normaal leven zonder hem, maar ik kon niet toen besloot ik contact op te nemen Doctor Atete via zijn e-mailadres: doctoratetespelltemple@hotmail.com die ik tijdens mijn zoektocht van kijken tegenkwam op het internet deze maanden voor hulp over hoe ik mijn geliefde terug te krijgen Doctor Atete wierp een liefde spreuk voor mij en mijn minnaar kwam terug naar mij binnen 12 tot 16 uur. Met dit rooster vreugde in mijn hart wil ik een grote dank aan dokter Atete hij de beste van spreuken zeggen en hij is de beste solution.His website is: http://drzazazworldofpowerfulspellwebscom.webs.com

Jongmama 22-12 om 11:17

uhm was zelf 17 en deed het prima dusja niemand moet oordelen als dat je gevoel zegt moet je doen



wouter pleur jij gauw op , dit is een zwangerschap site

jeffrey (Gast) 07-01 om 03:05

hey ik zie hier enkels moeders of toekomstige moeders reageren wat met vaders die kinderwens hebben

jeffrey (Gast) 07-01 om 03:06

heey ik ben dus een jongen van 19 die en hele grote kinderwens heeft al meerdere jaren maar nu dat ik al ouder ben en een relatie heb van 3 jaar wille we er aan beginne slim idee ?

Je kunt reageren op dit onderwerp 'wil jij jong zwanger worden? ' in het Babyforum