effe van me afschrijven

308 antwoorden en 25296494x bekeken

Catlady12 06-07 om 09:28

Spannend Zita! Ik duim met je mee!

reageer

Anoniem (Gast) 06-07 om 18:20

Nee volgens de arts hier niet en aangezien ik direct na de inseminatie wat achtbanen genomen heb en gelijk ook zwanger was, geloof ik niet dat het kwaad kan.

Catlady12 10-07 om 14:47

Dikke knuffel Evitjee!!
Kan best geloven dat het je allemaal even wat teveel aan het worden is, al die moeite en nog geen succes
Ik blijf duimen voor je!

zita 10-07 om 15:31

evitjee is idd balen. geef de moed niet op we duimen allemaal voor elkaar. is toch allemaal een vermoeiend proces waarin we zitten. hier nog een weekje in spanning afwachten. 

Evitjee 11-07 om 12:17

Pff tis soms echt zwaar. 

Evitjee 14-07 om 12:19

Vandaag moest ik weer naar de echo en wat een verassende wending was me dat. Ik heb nu plots een folikel van 19mm en heel veel van 17 of meer dus ik heb er een aantal moeten laten wegprikken. Ik had hier enorm veel zenuwen voor en het was ook wel een beetje een ambetant gevoel. Nu is het wachten op een telefoontje en hopelijk mag ik vandaag de pregnyl spuit zetten. 

Evitjee 14-07 om 15:03

Vanavond mag ik de pregnyl spuit zetten en dan is het twee weekjes afwachten op de zwangerschaps test

Catlady12 14-07 om 19:31

Wat een verrassing!! Super nieuws! 
Hier ook op het wachtbankje, vorige week woensdag de 2e inseminatie gehad en de gyn zei dat we een goeie kans hadden op succes! Ik moet het wat rustig aan doen. Gelukkig 3 weken verlof nu  
Hopelijk hebben we allemaal snel een positieve test in handen!

zita 14-07 om 20:34

Oh super nieuws evitjee... Hier ook opt wachtbankje tot donderdag. Vandaag toch maar eens een vroege test gedaan maar nog niets, wat natuurlijk zelfs te vroeg is om te testen. maar we blijven hopen tot donderdag

Mila (Gast) 15-07 om 06:30

Zita, dat was wel heel vroeg getest. Vind je dat niet vervelend omdat je nu misschien met het gevoel zit dat het niet gelukt is terwijl die test eigenlijk niets zegt?

Evitjee 15-07 om 09:46

Ik heb me voorgenomen om zelf geen test te doen al denk ik er soms ook wel aan. Teleurgesteld ga ik sowieso zijn maar ik probeer realistisch te zijn en te denken dat dit nog maar mijn eerste behandeling is.   

Evitjee 16-07 om 09:57

Hallo dames. 
Even nog een klein vraagje. Ik moet nu utrogestan vaginaal inbrengen voor ( ik zeg het heel voorzichtig) de eventuele innesteling. Heeft er iemand ervaring mee? 

Meid23 16-07 om 15:27

@Ivitjee Ik heb er ervaring mee, heb het tot 12 weken zwangerschap moeten gebruiken (3x per dag 2st)

Evitjee 16-07 om 17:39

Had je hier bijwerkingen van? Het is vandaag de eerste keer dat ik het moet nemen ook drie keer per dag. Dat leek mij zoveel. En dit moet ik tot aan de bloedtest doen. 

Meid23 16-07 om 17:44

@Evitjee had wel last van de afscheiding die je er van kreeg voor de rest weinig last wel dat het een eventuele menstruatie kan uitstellen ;-) overigens ben ik van elke terugplaatsing kort zwanger geweest en 3e keer blijvend

zita 18-07 om 19:24

Ja was idd veel te vroeg voor te testen maar wie weet hé  maar vandaag de bloedtest gedaan en jammer genoeg telefoon gekregen dat we niet zwanger zijn. Dus op naar de volgende ronde. Nu effe rust in mijn hoofd tot mijn regels komen en voorbij zijn en dan weer ziekenhuis bezoekjes. Maar we blijven positief en wie weet lukt het de volgende ronde wel 

Evitjee 19-07 om 00:12

Wel jammer zita. Jij pakt het wel sterk op. Ik hoop dat ik ook zo sterk ga zijn als ze me opbellen met slecht nieuws. Ik moet nog een weekje wachten. Ik vindt het zo spannend ik denk er elke dag wel aan. Heb wel soms van die stekende pijn in mijn buik en soms het gevoel dat mijn maandstonden gaan komen. Ik heb geen iedee waar die pijn vandaan komt. Ik zou zo graag willen weten wat er hier in mijn lichaam gebeurt. 

zita 20-07 om 16:03

Had me eigenlijk goed voorbereid en mezelf ervan overtuigd dat het niet van de eerste keer prijs ging zijn. Ik heb mijn tranen toch effe moeten laten vloeien savonds maar ik ben zelf een beetje verwonderd hoe sterk ik er mee om ga. Vandaag nieuwe echo moeten maken en vanaf vandaag moet ik ook starten met menopur. Kreeg een zak mee met vanalles in zelfs de pregnyl heb ik al meegekregen. Dus vanaf vandaag iedere avond een Spuitje en dan volgende week zaterdag terug echo. Ik duim voor je evitjee wie weet ist bij jouw wel prijs 

Evitjee 25-07 om 13:25

Ik denk dat ik een beetje dom ben geweest. Maandag moet ik mijn bloed laten trekken om te kijken of ik zwanger ben of niet. Maar ik kon niet meer wachten dus ik dacht ik doe toch al een testje maar de test was negatief, met als gevolg dat ik weer een slecht gevoel heb. Heel even dacht ik dat ik wel eens zwanger zou kunnen zijn. 11 dagen na de pregnyl spuit begon ik als maar meer pijnlijke borsten te krijgen, een drukkend gevoel in mijn buik. Maar mss zit het allemaal in mijn hoofd. Alleszins de hoop op goed nieuws maandag is nu wel volledig weg.

Catlady12 26-07 om 10:57

Hoi dames
Ook hier geen succes... even een dipje nu, hoor de dokter nog zeggen dat we zo'n goeie kans hadden nu pfff.
Zita straf dat jij je zo sterk kan houden heb ik echt bewondering voor!
Evitjee: misschien was het nog te vroeg om te testen?

Je kunt reageren op dit onderwerp 'effe van me afschrijven' in het Zwanger worden forum