Wie herkent dit??

1 antwoord en 18453775x bekeken

Coco-n05 26-08 om 12:41

Hoi allemaal,
Ik ben benieuwd of iemand hier hetzelfde of zich herkennen in sommige dingen.
Sorry alvast voor het lange verhaal, maar probeer het zo goed mogelijk “het probleem” te schetsen.
Pil werkt totaal niet meer bij mij sinds dat ik ben bevallen in 2017. Prikpil deed totaal zijn werk niet en toen weer de pil gaan gebruiken. Na wikken en wegen en advies van de dokter er toch weer mee gestopt. Heb namelijk ook gewoon nog een kinderwens. 
Voordat ik mijn zoon kreeg in 2017 ben ik in sept. 2016 gestopt met de pil (keerde tegen me en kon nooit doorslikken want mijn regels kwamen toch zo de 29ste dag ook met de prikpil) en had ik gelijk regelmatige cyclussen, altijd 29/30 dagen. We zijn niet gelijk gaan oefenen, maar zo tegen het einde 2016 hadden we zoiets van lekker boeiend zijn we zwanger dan zijn we zwanger. In Maart 2017 was het raak en in dec dat jaar is mijn zoon geboren.
Nu in mei gestopt me de pil. Dit omdat het weer niet goed ging en we toch wel een 2de willen maar niet gelijk ( doen het wel zonder voorbehoudsmiddelen, maar op dit moment eigenlijk meer voor het zingen de kerk uit zeg maar, wel met in achterhoofd dat dit altijd kan leiden tot zwangerschap) . Gelijk weer regelmatige cyclussen van 29 dagen. Tot deze maand! Volgens mijn app had ik de 18de ongesteld moeten worden maar tot op heden totaal niks! Vrijdag 22 aug jl. Kreeg ik voor kleine 5 minuten een hevige kramp, dus ik dacht echt van daar heb je het. Maar nee! Heel af en toe een krampje onder in mijn buik (maar geen menstruatiekramp) en lichte steekjes richting mijn liezen. Voel me sinds 2 dagen ook heel erg moe terwijl ik een paar dagen ook heel vast en de hele nacht door slaapt (ben van nature een lichte slaper, en werd dus meerdere keren wakker in de nacht) loop ook de hele dag te gapen en heb totaal geen energie! Ben volgens mijn app nu 8 dagen overtijd. Heb ook geen gevoel dat mijn regels gaan komen. Ook heb ik nog niet getest. Weet niet waarom maar lijkt net of ik het niet durf ( had ik in 2017 ook last van en was ik zwanger) terwijl ik graag een 2de wil. Een raar ombestemd gevoel dus.
Wie herkent zich hier ook (een beetje) in? En ik weet dat testen de enige optie om op dit moment meer uitsluitsel gaat geven. Maar wat ik eerder al zei is dat ik op 1 of andere redenen weer niet durf. Dit heeft niks te maken met terleurstelling of iets.

reageer

Knoetje 26-08 om 13:06

Ik kan je helaas niet helpen met dat gevoel. Het enige wat ik kan aanraden is toch een test doen. Zo ben je wellicht meteen van je onzekerheid af over wel of geen zwangerschap.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wie herkent dit??' in het Zwangerschapsforum